Rumored Buzz on prefabrik

Wiki Article

At this time, you can get in-depth data from the company. Nevertheless, A different essential concern that establishes the price may be the walls. The selection should be created making an allowance for the wall thickness and the exterior facade and insulation on the walls, and value comparisons must be built appropriately.

Örneğin prefabrik evinizi yıldırım ve ani şekilde gelişen aşırı gerilim darbelerinden korumak gerekir. Yıldırım düşmesini önlemek için, paratoner veya prefabrik yapı üzerine izoleli yıldırım iniş iletkenleri kullanılmalıdır.

Bunların yanı sıra galvaniz sac ise kaynak ile tutturulmak yerine vida ile sabitlenir. Bu işlemin amacı ise sert esen rüzgara karşı daha iyi direnç sağlamak ve üzerine yağan kar birikintisini hiçbir sorun olmadan taşınabilmesidir. 

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

İmarsız arsaya prefabrik yapmak için gereken ilk şey; bahsi geçen arsanın yola cephesi olması gerektiğidir.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Yapı tasarımını estetik kılan detay uygulama kolaylıkları, gelişmiş teknoloji kullanımıyla kısa zamanda hızlı üretim sistemi ve yerinde kısa sürede hızlı kurulum avantajlarıyla sayısız yapı ihtiyacına çözüm getiren prefabrik yapı sistemi present day prefabrik ev modelleri mimarinin yenilikçi yapı tarzı.

Prefabrik Şantiye Yapıları Prefabrik yapıların kısa sürede imal edilmesi ve hızlı montaj sağlaması, defalarca sökülüp tekrar monte edilebilir özellikte oması şantiye kurulumlarınızda measurement avantaj sağlayacaktır.

Tüm Haberler thirteen May perhaps 2024 Çelik Yapı ve Türleri Present day mimaride yaygın olarak kullanılan Çelik Yapılar dayanıklılık, esneklik ve hızlı inşaat imkânları ile tanından prefabrik ev yapılar olarak bilinmektedir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton systemına göre thirty cm kalınlığında düzgün prefabrik ev modelleri zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Son çalışmalar gösteriyor ki inşasında kaliteli yapı malzemeleri kullanılan, bakımları zamanında yapılan ve titiz kullanılan bir prefabrik ev ortalama 50-70 yıl kullanılabiliyor.

Deprem ve prefabrik ev Afet Bölgeleri: Afet sonrası geçici veya kalıcı barınma ihtiyacını karşılamak için ideal olabilir.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni prefabrik ev modelleri yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Report this wiki page